Informatii Utile

Rezerva acum ONLINE, un loc de parcare, si beneficiezi de un pret special!

Programul este non-stop. Rezervările pot fi făcute telefonic sau ONLINE
Va rugam anunțati sosirea dumneavoastră imediat ce intrați în Otopeni, la numărul de telefon 0765 53 00 53. Astfel, șoferul de serviciu al parcării este pregătit să vă îndrume spre locurile de parcare rezervate. La același număr de telefon trebuie să sunați și pentru a solicita transferul înapoi de la aeroport la parcare.
Transferurile la aeroport sunt gratuite!

În ziua plecării, vă rugăm să mergeți direct la parcare. Personalul va fi deja informat de rezervarea dumneavoastră. Îndată ce ați parcat mașina, veți fi transferat cu bagajele la aeroport. Durata transferului este de aproximativ 6 minute.
Când vă intoarceți, vă rugăm să sunați la parcare îndată ce v-ați preluat bagajele de la aeroport (numărul de telefon: +40765 53 00 53). În doar câteva minute, cineva va fi trimis pentru a vă transfera de la aeroport înapoi la mașina dumneavoastră.

Indicații rutiere din București:

 1. Urmați drumul DN 1 (Șoseaua București-Ploiești/Calea Bucureștilor) înspre Aeroportul Henri Coandă (Otopeni).
 2. În drum spre Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) veți trece și pe lângă Aeroportul Băneasa (aflat pe partea dreaptă).
 3. Continuați pe DN 1 (Șoseaua București-Ploiești/Calea Bucureștilor), până când veți vedea o benzinărie Rompetrol pe partea dreaptă și Rin Hotel, pe partea stangă. Parcarea este vecină cu Rin Hotel si Hotel Otopeni însă nu veți putea vira stânga acolo.
 4. Vă rugăm să continuați drumul pe banda unu, care vă va conduce sub podul (pasarela) din fața Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) și acolo întoarceți în sensul giratoriu, înapoi către București.
 5. Continuați înainte, urmarind indicatoarele spre Rin Hotel, și virați dreapta imediat, dupa statia GPL. INDICATORUL Rin Hotel nu trebuie depașit!
 6. După aproximativ 80m veți ajunge la parcare, situată pe partea dreaptă a drumului, PANA IN BARIERE. Parcarea se află în incinta Hotelului Otopeni.

Indicații rutiere din Ploiești

 1. Urmați drumul DN 1 (Soseaua Bucuresti-Ploiesti/Calea Bucureștilor) înspre Aeroportul Henri Coandă (Otopeni).
 2. Când ajungeți în zona Aeroportul Henri Coandă (Otopeni), treceți de aeroport și continuați să mergeți către București. NU trebuie să mergeți înspre aeroport.
 3. După aproximativ 1 km de la Aeroportul Henri Coandă (Otopeni), veți putea vedea Rin Hotel, pe partea dreaptă.
 4. Continuați înainte, urmarind indicatoarele spre Rin Hotel, și virați dreapta imediat, dupa statia GPL . INDICATORUL Rin Hotel nu trebuie depașit!
 5. După aproximativ 80m veți ajunge la parcare, situată pe partea dreaptă a drumului, PANA IN BARIERE. Parcarea se află în incinta Hotelului Otopeni.